ZARJA ELEKTRONIKA vas poziva na Adria Security Summit powered by Intersec , najveći event u oblasti industrije sigurnosti u regiji!
 

ZARJA ELEKTRONIKA je slovenska firma sa sjedištem u Kamniku i poslovanjem na području šire regije. Jedna je od vodećih kompanija u oblasti tehničke sigurnosti. Osnovana je 1969. godine, kada je manja grupa entuzijasta počela s razvijanjem, proizvodnjom i instalacijom protivprovalnih sistema. Od tih početaka Zarja Elektronika je marljivim radom, znanjem, iskustvom i stalnim usavršavanjem, uz istovremeno praćenje globalnih trendova i implementacijom tehnički najzahtjevnijih projekata, prešla dug put do pozicije jednog od lidera na dinamičnom tržištu. Danas upošljava više od 70 osoba.
Navedeni portfolio proizvoda moći će pogledati svi posjetioci Adria Security Summita 2017. Najveći poslovni događaj u Jadranskoj regiji iz oblasti industrije sigurnosti, „Adria Security Summit - powered by Intersec“ je sve bliže, registracija je u toku, a očekuje vas susret sa najeminentnijim stručnjacima, vodećim poslovnim ljudima iz sektora te najnovijim tehnologijama.
Konferencija i izložba će, kao što je poznato, biti održani od 13. do 15. rujna 2017. u novom kongresnom centru Solaris Resorta u Šibeniku. Mnoge hrvatske kompanije su se već priključile samitu, a domaćin skupa je Hrvatski ceh zaštitara - strukovna zaštitarska komora.

 
 
 
 
 
     
Adria Security Summit dio velike svjetske porodice   Novi konvencijski centar u Šibeniku mjesto održavanja Samita
     
Nakon višemjesečnih pregovora naša firma Global Security sklopila je dogovor s njemačkom kompanijom Messe Frankfurt, jednim od najvećih svjetskih organizatora poslovnih događaja, o pružanju podrške Adria Security Summitu, koji će od sada koristiti licencu Powered by Intersec.   Najveća konferencija i izložba regionalne industrije sigurnosti Adria Security Summit ove će se godine, od 13. do 15. septembra, održati u novom prostoru konvencijskog centra Solaris Resorta u Šibeniku.
     
 
 
 
 
     
Rezervišite sobe i osigurajte povoljnije cijene smještaja   Povećajte svoju prisutnost i utjecaj na dinamičnom tržištu Adriatic regije
     
Svi prijavljeni gosti uz registraciju dobivaju i poseban kod Samita, putem kojeg mogu ostvariti značajne uštede na cijenama smještaja. Ponuda važi do 30. juna. Rezervišite sobe na vrijeme u hotelima Ivan, Jure, Andrija i Niko i osigurajte sebi jedinstven ugođaj tokom trajanja Samita.   Postanite sponzor na Adria Security Summitu 2017 i ostvarite mogućnost za aktivno učešće u konferencijskom ili izložbenom dijelu za više od 500 učesnika i preko 200 kompanija iz Adriatic regije i svijeta koji će uzeti učešće u programu konferencije.

     
 
 
 
 
 
 
Copyright © a&s Adria, sva prava zadržana, zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole.
Bosna i Hercegovina| Sarajevo | summit@asadria.com